Kontakta oss!
Kontakta mig
Kontakta oss!
Vi hör av oss så snart vi kan!
Kontakta mig

promenadteater

“Jag som arbetar som kultursamordnare i en geografiskt stor landsbygdskommun uppskattar verkligen att man kan ta teatern till eleverna, och inte tvärtom. Ett stort hinder vi har är långa färdsträckor till scenerna där vi i vanliga fall arrangerar teater. Det blir ett heldagsprojekt för lärarna och eleverna missar stora delar av skoldagen. Många skolor tackar därför nej till föreställningarna som erbjuds. Men Teater Carpa kommer till skolorna och förvandlar deras egen skolgård till en teaterscen. Många upplever också att deras elever har svårt att sitta still under en föreställning, men här får eleverna vara med i föreställningen och passar perfekt för elever med spring i benen. Rekommenderas skarpt!”

"Mina elever fångades av ert upplägg av teatern, - scener uppsatta ute på skolgården var ett nytt sätt att uppleva teater som tilltalade mina elever och även oss lärare!"
lärare
anonym utvärdering
"Det här kan vara den bästa teater jag sett med elever någonsin! Eleverna var lyriska. Tack!”
lärare
anonym utvärdering
Spännande och kreativ föreställning där ALLA barn och pedagoger trollbands!
lärare

Med oss får du föreställningar som ställer moraliska frågor på ett underhållande sätt.

… och låt det vara enkelt för dig som arrangör. Vi vet vad service innebär och vi leverar både flexibilitet och kvalitét.

all rights reserved

Teater Carpa
Bokbindarvägen 49, 129 34 Hägersten
Org.nummer: 769625-7075