Kontakta oss
Dra iväg ett mail så återkommer vi på studs!
Kontakta mig

Vår historia

Sedan 2012 år har vi skapat minnen över hela Sverige, och det ska vi fortsätta med!

Med ett unikt fokus på promenadteater och samhällsviktiga kulturprojekt, har vi fått äran att skapa minnen hos både barn och vuxna.

Genom åren har vi dedikerat oss åt att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser som inte bara underhåller utan också utbildar och inspirerar både unga och äldre, och stärker banden inom samhället. 

Vi tror på kreativitet, samarbete och en outtröttlig strävan efter att göra varje föreställning magisk och varje projekt betydelsefullt.

Under 10 år har vi skapat minnen över hela Sverige, och det ska vi fortsätta med!
Teater Carpas logga med svart bakgrund i färgerna: gul, rosa, vit.
Två piratkaraktärer ur en barnföreställning som pekar mot huvudet.

Vår mission och vision

Vår mission är att genom teaterkonsten beröra, utbilda och inspirera. Vi tror på teaterns kraft att överbrygga kulturella och sociala gränser, stimulera fantasin och främja kreativt tänkande. Genom våra föreställningar och pedagogiska projekt skapar vi rum för reflektion, lärande och samhällsförändring.

Vår vision är att fortsätta växa och sprida denna unika form av kulturuttryck, och att genom våra engagerande och tankeväckande produktioner bidra till en mer empatisk och sammanlänkad värld.

Våra värderingar

Kärnan i Teater Carpas arbete är våra starka värderingar som genomsyrar allt vi gör – från skapandet av våra föreställningar till vårt sätt att interagera med samhället. Vi är dedikerade till att främja kreativitet, inkludering och gemenskap.

Vi tror på att varje föreställning inte skapar minnen och underhåller, utan en möjlighet att bygga broar och främja förståelse.

Vår respekt för kulturell och miljömässig hållbarhet genomsyrar varje aspekt av vårt arbete, där vi strävar efter att vara innovativa samtidigt som vi vårdar och hedrar de miljöer vi är en del av.

Vårt team

Människorna bakom magin

Mollie Nylund

Skådespelare, manusförfattare

André Edholm Flodkvist

Skådespelare, manusförfattare

Beatrice Jasz Hultkvist

Skådespelare, producent, kostymör

Kontakta oss!

Har du några frågor eller vill boka en föreställning? Vi hjälper dig gärna!

Teater Carpa

Bokbindarvägen 49

129 43 Hägersten, Stockholm

Tel: +4670 4549868

Email: info@teatercarpa.se