Kontakta oss
Dra iväg ett mail så återkommer vi på studs!
Kontakta mig
Läs här vad andra har sagt

Publikens röster & samarbeten

Erfarenheter och reflektioner från vår fantastiska publik och samarbetspartners

vi har 5.0 på google & facebook

Omdömen från publiken

Våra föreställning ur ögonen på våra åskådare och deltagare.
Sofia Forsberg
Läs mer
En av de bästa barnteaterna vi varit på (och vi har varit på en hel del). Så kul att barnen fick delta i den spännande historien med de glada och härliga skådespelarna. Ser fram emot fler föreställningar med Teater Carpa! Missa inte dem!
Åsa Lindskog
Läs mer
En fantastisk föreställning med mycket interaktion med både barn och vuxna! Jag rekommenderar alla som har möjlighet att gå och se detta fantastiska teatersällskap! Såväl barnen som de vuxna i vårt sällskap hade roligt, skrattade mycket och var engagerade! Vi gillade det skarpt! Heja Teater Carpa!
Daniel Lövgren
Läs mer
Proffsig, inkluderande, pedagogisk och underhållande teater för alla åldrar som alla borde få ta del av! Toppklass!
Föregående
Nästa
Sofia Strannard
Helt otroligt bra! Såg, eller snarare var med på, en pjäs med min 6-åriga son och vi älskade den! Vi skrattade, vi blev rädda, vi fick springa och gömma oss. Det kändes verkligen som att man var med. Min son sa att det var den roligaste teater han nånsin har varit på. Fem av fem!
Rebecca Holm
Såg Svarta madam med min femårige son. Vi blev positivt överraskade av denna promenad-teater! Väldigt spännande och kul att vi blev involverade i publiken. Rekommenderar stark att gå på detta! Mycket duktiga skådespelare
Anna Nord
Underbar teater som passade oss hela familjen 7-39 år💕 vi blev uppslukade av historian och ni är helt magiska skådespelare!! Tack tack och åter tusen tack❤️☀️

Vi har skapat minnen

Några av våra nuvarande och tidigare samarbetspartners.

Dela din upplevelse

Dela gärna din upplevelse med Teater Carpa. Ditt perspektiv är värdefullt för oss!