Kontakta oss
Dra iväg ett mail så återkommer vi på studs!
Kontakta mig

SAGT OM OSS

RECENSIONER FRÅN GOOGLE, FACEBOOK OCH ANONYMA UTVÄRDERINGAR

"Ville bara tala om att vi på lågstadiet (har inte hunnit prata med år 4 och 5) är sååå nöjda med teatern vi fick se idag. Min klass (2:an) gav teatern 5/5 i betyg och hela klassen önskade att vi skulle få se teatern igen, vilket är ett högt betyg ifrån oss. Så tusen tack!"
skola
Lillboskolan
"Vill bara hälsa från alla klasserna att de var supernöjda! ️Även 4-5 gjorde alla tummen upp om teatern när de kom tillbaka från er. "
skola
Lillboskolan
"Teater Carpa har för andra gången gästat Bjursnäs bygdegård (Kalmartrakten) med sin utomhusteater, ett riktigt teateräventyr. Föreställning hette "Vem har tagit jultomten?" denna gång. Vi hoppas på fler gånger. Ett fint bemötande innan, under och efter föreställning gör att det blir lätt att arrangera. En promenadteater spelar upp olika scener på olika platser så barnen slipper sitta still och lyssna utan kan vara delaktiga och kreativa. Barn (och vuxna) lever sig in och medverkar så mycket de vill. Det ställer särskilda krav på skådespelarna, men som de levererar! Samspelet mellan barnen och skådespelarna är så charmigt att man blir alldeles varm i hjärtat!!"
arrangör
Anna bygdegård
"Vill ni ha det riktigt tråkigt och trist och.. dööhhhhtråkigt. DÅ HAR NI KOMMIT FEL! Var på en föreställning ikväll med min 7åring och hade noll förväntningar. Blev lite smått chockad (och oförberedd) att teatern skulle vara utomhus men vet ni vad, frös inte en sekund och skulle jag klaga på något.. så är det jag har för ont i kinderna av att ha lett och skrattat för mycket. En världslig sak och väl värt det! Världens härligaste människor både innan och efter föreställningen. Och hade heeeeela publiken engagerade till fullo under hela föreställningen. 7åringen ville inte att de skulle ta slut! (Inte den här mamman heller).. Mäkta imponerad av… nej, jag ska inte avslöja för mycket. Har ni chansen att boka in dom? Se dom? GÖR DET!"
besökare
Clara Rockeskär
"Inlevelse. Närvaro. Fantastiska mot barnen!"
besökare
Maja nykvist
"Tack för en fantastisk upplevelse, ni skapar glädje både för barn och vuxna."
besökare
Anna-Thea Glemhorn
"Helt fantastiskt föreställning. Man var fångad från första stund. Både jag och min dotter på 8 år hade väldigt roligt."
besökare
Kajsa Fritzon Ullman
"Fantastiskt rolig teater😊"
besökare
anders florå
"Vilken grej 👌🏻 Otrolig närvaro från skådespelarna och snabba att plocka upp barnens inspel som en del av teatern. Rekommenderar varmt!"
besökare
Lisa Junér
"Härligt fartfylld teater som verkligen fångade barnen, så roligt! Mycket duktiga skådespelare, det kändes så genuint och naturligt."
besökare
Anna boberg
"Rolig och underhållande teater. Perfekt att det var en promenadteater så man slipper sitta still. Helt fantastisk!"
besökare
paulina tillberg
"Har varit på två föreställningar med Teater Carpa och båda gångerna har publiken blivit trollbunden från första stund! Massor av skratt, både för vuxna och barn och man lämnar föreställningen med ett stort leende och magisk känsla i kroppen ♥️ Kan inte nog rekommendera detta gäng och den upplevelse de ger!"
besökare
Frida nygård
"Underbar promenadteater på Värnamo bibliotek. Uppskattat av både barn och oss vuxna! Tänk att mamma fick krama Tomten också 😍 Det här kommer vi komma ihåg länge. Hoppas vi får möjligheten att se er fler gånger!"
besökare
Cassandra martinsson
"Super bra förställning för både för barn och vuxna. Ni är toppen � Rekommenderar verkligen att gå om ni har möjligheten."
besökare
malin björkvist
"Superhärlig föreställning, så fokuserat och engagerat med barnen! Väldigt roligt!"
besökare
Matilda Birath
”Jätteroligt! Vill komma nästa gång. /Svea 9 år"
besökare
Björn andersson
"Jättebra teater för hela familjen 👍"
besökare
beatrice ivarsson
”Jättebra teater. Vi har varit på flera och alla är lika bra. Super!"
besökare
google recension
"Duktiga och engagerade skådespelare. Riktigt bra med att låta barnen vara involverade. Väldigt uppskattat av familjen att vara med på deras promenadteater :)"
besökare
frida eliasson
”Engagemanget och hur de fick med både barn och vuxna i föreställningen var underbart"
besökare
Greg Oldman
"Enkel och ändå bäst. Vi hade så roligt i november kylan!
besökare
jakob tomas
”Väldigt roligt och bra!"
besökare
Cecilia ros
"Fantastisk och rolig teater som involverar publiken. Roligt med något annorlunda att man förflyttar sig till olika ställen istället för att bara sitta still."
besökare
paulina tillberg
”Väldigt trevlig och bra föreställning. Bra jobbat!
besökare
Gorsia
"Supermysigt upplägg. Vår son var helt såld och inne i berättelsen."
besökare
ann marcovic
”Jättekul och bra teater-promenad idag om vem som tagit jultomten!"
besökare
robin jonsson
"En rolig teater som engagerade både barn och de vuxna."
besökare
rasmus lindeberg
”Helt fantastisk föreställning. Klockrent👌"
besökare
malin björqvist
"Väldigt fin teater som engagerade publiken - både barn och vuxna. Jag skulle gärna boka Teater Carpa igen!"
arrangör
anonym utvärdering
”Bästa teatern!
besökare
markus evertsson
"Vi i Granhammars bygdegård är jättenöjda med Er föreställning "Vem har tagit jultomten?" Den spelades i utomhus och det var en medryckande, rolig och spännande familjeföreställning med en underbar julstämning. Ni är jätteduktiga att fånga publiken och att få både barn och vuxna att röra på sig och vara delaktiga i föreställningen. 5/5 🎅🎅🎅🎅🎅 Toppenbetyg!"
arrangör
granhammar bygdegård
”En jättetrevlig föreställning som engagerade barnen. Ni var jättebra på att fånga dem. Ni var verkligen lösningsfokuserade och kunde snabbt ta in både spelplats och publik och utnyttja de naturliga förutsättningar som bjöds. Hoppas vi kan hälsa er välkomna till Markaryds kommun fler gånger!"
ARRANGÖR
markaryd kommun
"Jag är normalt sparsmakad med att lämna recensioner, men den höga nivån på föreställningen och entusiasmen hos skådespelarna innan och efter gör att det här blev en solklar full pott. Har ni möjlighet att besöka en föreställning så tycker jag definitivt att ni ska ta chansen!"
BESÖKARE
David Angerbjörn
"Proffsiga skådisar med fantastisk energi! Varje uppsättning har haft en spännande handling som trollbinder barnen och mycket komik som även får den vuxna publiken att fnissa. Att få följa karaktärerna på en vandring gör det ännu mer spännande och historierna kommer till liv på ett helt nytt sätt. Absolut värt att se!"
ARRANGÖR
ANOnYM utvärdering
"Vi hade jätteroligt! Vår 10-åring trodde att han var för gammal eftersom många yngre barn var på plats. Men förställningen var perfekt för honom. Kul att få vara utomhus och att alla fick vara med och delta. Superproffsigt, roligt och kreativt. Högsta betyg! 🌟"
BESÖKARE
SARA BLOMBERG
”Jag rekommenderar verkligen att se föreställningarna som passar hela familjen! Teater Carpa lyckas verkligen fängsla sin publik och lockar till många skratt bland alla åldrar!”
ARRANGÖR
ANOnYM utvärdering
"Ett helt suveränt gäng att samarbeta med och föreställningen fångade gamla som små, rolig, spännande och proffsig rakt igenom.. "
ARRANGÖR
Therese
"Hade glädjen att se er föreställning av den Magiska piratskatten - outstanding, bästa barnteater jag sett både som mamma o mormor!!"
ARRANGÖR & BESÖKARE
Ing-Marie
"Ville berätta att alla är så nöjda med ert besök hos oss! De som var med säger ni verkligen fångade varenda elev 🙂 Både elever och personal är så nöjda och glada över att vi fick delta i er Promenadteater! Stort tack! "
ARRANGÖR
MALIN
"Så jäkla bra och rolig show!  Bättre än många större teaterföreställningar."
BESÖKARE
Nicolina Pasvandi
"Vår skola bokade promenadteatern "Mormors hemliga uppdrag" och är väldigt nöjda med de två föreställningarna! Eleverna var helt lyriska och väldigt glada efteråt, lärarna lyfte fram att varenda elev fångats av teatern och verkligen levde sig in. Allt fungerade mycket bra i kontakten med teatern och med upplägget"
ARRANGÖR
MALIN
"Detta var bland det bästa vi sett. Så roligt föreställning för vuxna och barn. Så välarbetat story och grymma skådespelare. Min äldsta dotter tycker detta va de roligaste som hänt henne. Att man fick vara med och komma på idéer och bli involverad i teatern. Vi längtar tills vi ses igen. Vi sätter betyget 10 av 10"
BESÖKARE
linda salemark
"Riktigt duktiga skådespelare som på ett otroligt bra sätt fångar intresset hos både vuxna och små. Alltid uppsättningar med genomarbetad handling och proffsigt skådespeleri. Jag rekommenderar verkligen att se föreställningarna som passar hela familjen, då Teater Carpa verkligen lyckas fängsla sin publik och lockar till många skratt bland alla åldrar. Helt klart nytänkande, kreativt och mycket imponerande!!"
ARRANGÖR
anonym utvärdering
"En helt underbar teaterföreställning som får med hela familjen. Härligt spännande och busiga karaktärer. Ett riktigt sagolikt äventyr som barnen kommer att minnas och prata om länge. Även du som vuxen får dig ett gott skratt. "
BESÖKARE
Angelica Lindwall
"Väldigt professionell teaterföreställning. Barnen älskade det!! Rekommenderar varmt till er alla som önskar ge barn en oförglömlig upplevelse. Tack Teater Carpa!! Hoppas vi ses igen!"
ARRANGÖR
Växjö kommun
“Det var RIKTIGT bra!!! Så proffsigt, dom fångade VERKLIGEN allas uppmärksamhet, även oss vuxna!”
BESÖKARE
anonym
"Jag såg Spökskatten med barnbarnen i Laholms stadspark idag. Härligt att se så proffsiga, engagerade och lyhörda skådisar. Ni fångade barnens uppmärksamhet från första till sista minuten och roade även oss vuxna som var med. Stort tack!"
besökare
Ann-Charlotte Wellsjö
"Fantastisk teater! Fängslar både barn och vuxna! Helt fenomenala skådespelare! Wow! 🤩"
BESÖKARE
Linda Bennysdotter Strömberg
"Teater Carpa drar in alla barn (och vuxna) i föreställningen och presenterar med stor entusiasm en föreställning med rolig och stundtals allvarlig intrig. Fantastiskt!
ARRANGÖR
ANONYM UTVÄRDERING
“Riktigt bra teater för barnen! Stor inlevelse och interaktiva med barnen. Min dotter var alldeles lyrisk efteråt.”
BESÖKARE
Fredrik Ahnell
"Väldigt duktiga och ett super trevligt gäng. Teater Carpa vet exakt hur man ska få barn att engagera sig och styr föreställningen med erfarenhet och utefter vad barnen gör och säger."
ARRANGÖR
ANONYM UTVÄRDERING
"Vi är så hänförda av er och den magi som ni skapar! Hur ni med så enkla medel kan skapa en värld för barn såväl som vuxna att kliva in i. Och så skrattar man liksom hur många gånger som helst också!"
arrangör
anonym utvärdering
“Jag är så nöjd med den positiva kontakten med producent och skådespelare, allt går att lösa. Det är inte bara ord utan realitet. Fortsätt så! Det gör det väldigt roligt att vara arrangör, en verklig samverkan.”
ARRANGÖR
hedemora kommun
"Riktigt rolig och interaktiv föreställning dom verkligen passade hela familjen och i stort alla åldrar 😀 har ni möjlighet att gå på en föreställning med teater carpa så gört 👌"
besökare
anonym
"Jag räknar iskallt med att ni kommer nästa år också!"
ARRANGÖR
karlskrona kommun
Helt klart nytänkande, kreativt och mycket imponerande!!
besökare
anonym
"Engagerande och spännande föreställning utomhus. Passade verkligen målgruppen som ändå spände mellan 6-11 år! Imponerad!"
besökare
Peter Lindmark
"Fantastiskt duktiga och roliga skådespelare! Det var ett nytt och väldigt trevligt sätt att se och uppleva teater på som uppskattades av både barn och föräldrar. Stort tack!"
besökare
anonym
"Mycket bra teater med involverad publik Fantastiskt bra skådespelare Heletskomcemtet var perfekt! Från Hamburgsunds Fritids"
besökare
fritids
"En suverän interaktiv föreställning med en ensemble som verkligen fångar upp barnen och skapar riktig spänning och familjetrivsel”…sen vid sidan av scenen världens trevligaste människor, ni är mer än välkomna tillbaka när möjligheten finns!"
arrangör
allingsås kommun
"Ni fångade verkligen publiken och gjorde en sprudlande rolig o kreativ föreställning! Toppen! Stort tack från bygdegården i Granhammar! "
arrangör
bygdegård
"Perfekt sommarnöje! Fartfyllt, spännande och mycket duktiga skådespelare som entusiasmerade och fick publiken interaktiv, vuxen som stor. Ser med spänning fram emot att få se er igen framöver. Mycket nöjda barn i olika åldrar och mycket nöjd mamma."
besökare
Anja Kvinné
"Så fantastiskt duktiga, inkluderande, engagerade! Den här teatergruppen ser och lyssnar jag gärna på igen! 🙌🏼 Tusen tack!!! "
besökar
Karin Ceder
"Vi är mer än nöjda. Det kunde inte bli en bättre uppstart. Så väldigt bra ni vävde ihop äventyret med biblioteket med och att det var en del i sommarboken. Det passade ju även bra för de barn som var lite äldre. Det var ju jätteengagerade de med. Jag kan inte komma på någonting som fungerade mindre bra eller som kunde förbättras!"
arrangör
eksjö stadsbibliotek

vill du se fler recensioner?
läs våra omdömen på google eller facebook!