OM OSS

Under 10 år har vi skapat minnen över hela Sverige, och det ska vi fortsätta med! 

SERVICE

Våra anställda blir alltid utbildade inom service, vi värdesätter denna egenskap lika högt som deras kunskap inom teater.

UTOMHUS

Alla våra projekt är producerade för att vara utomhus. Vi kan självklart anpassa oss om du hellre vill att projektet eller föreställningen skall vara inomhus.

TILLSAMMANS

Vi arbetar för - och tillsammans med alla involverade. Vi vill skapa minnen hos alla, arrangör som deltagare, anställd som besökare.

PROMENADTEATER

Vi erbjuder spännande och humoristiska föreställningar i äventyrsform utomhus för skola och offentliga evenemang.

FERIEPROJEKT

Ett projekt där vi använder teatern som ett verktyg för att minska utanförskap och stärka unga arbetstagare inför sitt kommande arbetsliv.

THE MAIN CREW

Vi har funnits sedan 2012 och har idag vårt kontor i Huddinge utanför Stockholm. Till vardags är vi ett litet företag med 3 anställda som driver äventyrsteaterns verksamhet på heltid.  Vid andra projekt anställer vi fler stjärnor, men för nu får ni nöja er med dessa ansikten:

André Edholm

Producent

André Edholm har en utbildning i teaterpedagogik och skådespeleri i ryggsäcken och med denna som grund startade André Teater Carpa 2012. Efter ett årtionde har han idag inte bara skapat fantastiska föreställningar över hela vårt avlånga land men han har också använt sig av sin egna erfarenhet och producerat vårt mycket uppskattade projekt "Ett annorlunda sommarjobb". Under hösten fick André utmärkelsen "Årtiondets kämpe" för sitt hårda arbete som gett resultatet att Teater Carpa idag är ett välkänt namn på den svenska scenen.

KONTAKTA ANDRÉ

Beatrice Jasz

Producent

Beatrice Jasz är utbildad musikalartist i Umeå och har sedan sin examen 2016 arbetat som frilansade skådespelare men också som artist både i Sverige och utomlands. 2019 kom Beatrice in i Teater Carpas team som ett stjärnskott och är idag en av två producenter som driver Teater Carpa på heltid. Om ni inte träffar henne ute på turné så är det antagligen Beatrice ni pratar med via mail eller telefon vid bokning av föreställningar.

Kontakta Beatrice

Mollie Nylund

Skådespelare

Mollie Nylund är utbildad skådespelare i London och New York men är äntligen tillbaka i Sverige för att möta den svenska publiken. Mollie är en av Teater Carpas fasta skådespelare sedan 2020 och hon är även en del av författarlaget vid skapandet av manus. Under oktober månad fick Mollie utmärkelsen "Årets Newbie" av Teater Carpa efter ett magiskt år av framgång och fantastiska recensioner från våra besökare.

KONTAKT

Kontakta mig