Hej! Vad roligt att du hittade hit!

Den här sidan är inte klar än, den kommer att innehålla info om föreställningen, bilder, recensioner, frågor och svar samt en bokningsknapp.

Varma hälsningar Bea, Mollie och André - Teater Carpa

En upplevelse du minns!

Unik promenadteater där barnen blir en del av berättelsen.

vi har 5.0 på google & facebook

Är mitt datum ledigt?

*Vi delar aldrig med oss av dina kontaktuppgifter!

Skogshäxans hemlighet

En föreställning om vänskap och hemligheter.

Följ med Julia och hennes vänner på ett stort och episkt äventyr du sent kommer att glömma! Knyt skorna och gör er redo för en föreställning som spelas utomhus, här möts fantasi med folksägen i en spännande nyskriven äventyrsteater!

“Det är sommarlovets första dag, Julia cyklar som aldrig förr nerför backen med handduken fladdrandes som en mantel. Det är dags för hopptornstävling vid sjön. Men det hon inte vet är att det har börjat spridas ett mörker mellan trädtopparna och vinden har börjat viska om hämnd. Vem är skuggan som vandrar om nätterna och vad har den med Julia att göra?”

Skogshäxans hemlighet är en spännande och rolig föreställning om vänskap och hemligheter. Föreställningen är en promenadteater vilket innebär att du som publik får följa med skådespelarna och uppleva teater på ett helt nytt sätt. Föreställningen är ca 45 min lång, spelas utomhus/er spelplats och bästa möjliga ålder är 6-11 år, men alla är självklart välkomna!

Tunéperiod:

  • 6 juni – 11 nov

Turnéplan:

Turnéplan med samtliga föreställningar kommer.

Du behöver inte göra någonting

Vi behöver ingen lokal, scen eller bärhjälp. Vi fixar allt.

Du får professionell teater för ett bra pris

Vi kan spela föreställningen på två bygdegårdar under en och samma dag.

Du bestämmer vart

Vi kan spela var som helst, oavsett hur din bygdegård ser ut.

Du är inte ensam

Vi hjälper dig med allt från avtal, skräddarsydd affisch till förändringar i sista sekund.

Recensioner

“...Det är oerhört enkelt att samarbete med Teater Carpa som är väldigt flexibla och anpassar sig helt efter de förutsättningar som finns på den aktuella spelplatsen. Vi rekommenderar verkligen Teater Carpa!.”
Kommunens logotype har en grön och gul bottenfärg, På den övre gröna delen består motivet av tre gula bin och på den undre gula delen är motivet ett bevingat järnvägshjul i grönt.
Clara Gustavsson
arrangör
"En av de bästa barnteaterna vi varit på (och vi har varit på en hel del). Så kul att barnen fick delta i den spännande historien med de glada och härliga skådespelarna. Ser fram emot fler föreställningar med Teater Carpa! Missa inte dem!"
Sofia Forsberg
Besökare
En fantastiskt fin föreställning där både barn och vuxna var trollbundna under hela föreställningen! Teatergruppen är mycket proffsiga och härliga, vi kommer att anlita dem igen
Logotyp för Värnamo kommun. En blå bjälkvis stående ström på guldfält.
Cecilia Gustavsson
Bibliotek Värnamo

FAQ

Vanliga frågor och svar

Självklart! Du kan dela kostnaden med en annan arrangör som är i samma kommun. Vi hjälper dig också med att planera upp så vi kan besöka både din bygdegård och dina kollegor under en och samma dag!

Ja! Vi lever efter mottot “kläder efter väder”.  Med det sagt, om det skulle bli snöstorm eller åskoväder på dagen och du hellre vill flytta in eventet så går det jättebra. Vi kan ta det beslutet på plats.

Vi menar ordagrant – VAR – SOM – HELST. Vi bygger upp våra miljöer i din valda plats.

När du då ska välja plats utomhus kan det vara en skog, park eller bakgården av huset. Vi brukar säga att ju fler skrymslen och vrån, desto bättre. Hus, stugor, buskar och skog är alltid att föredra. Kan någon karaktär komma ut ur någon dörr? Finns det någon stor sten eller kulle? Välj ett område du tycker passar bra och ange en startpunkt för publiken, men planera inte upp ett specifikt promenadstråk – det fixar vi på plats!

Absolut! Vi kan spela upp till tre föreställningar per dag på två olika spelplatser. Vi hjälper dig planera upp allt!

Riggtid: min 2h
Speltid: 1h (föreställningen är 45 min + min mingel)
Nedrigg: min 30 min
Restid: den tid det tar till nästa plats
Lunch: 30 min

Ja, vi tycker det är jätteviktigt att alla ska kunna gå på våra föreställningar. Vi anpassar alltid våra föreställningar samt rutt efter behov. Vi spelar även för anpassad grundskola!

Information:

Spelperiod: maj – nov 2024
Genre: Interaktiv, rolig, spännande
Ålder: Hela familjen, 6-11 år, åk 1-5
samt anpassad grundskola
Speltid: 45 minuter
Spelplats: Utomhus, var som helst
Teknik: Vi har med oss allt
Bär- eller rigghjälp: Nej, vi fixar allt!

1 föreställning per dag 14 000 kr
2 föreställningar per dag 16 000 kr
3 föreställningar per dag 18 000 kr

resa och logi tillkommer

Är mitt datum ledigt?

*Vi delar aldrig med oss av dina kontaktuppgifter!