top of page

PROMENADTEATER

fotsteg png - kopia (2)_edited.png

Vi skapar minnen

Bjud in till promenadteater, ett äventyr där vi smyger, letar ledtrådar, undviker faror och hittar gömda skatter. Ett unikt interaktivt teaterkoncept där publiken blir en del av berätten.

AKTUELLA FÖRESTÄLLNINGAR

Sommaren & hösten 2024

En magisk häxa i skogen och en stor rubrik som lyder Skogshäxans hemlighet.

Julen 24, vintern och våren 25

en actionfylld affisch med en flicka som står med ryggen mot oss och blickar ut mot horisonten

Sommaren & hösten 2025

en actionfylld affisch med en flicka som står med ryggen mot oss och blickar ut mot horisonten

MER ÄN BARA TEATER

På Teater Carpa erbjuder vi mer än bara en enastående teaterupplevelse. Vi är din professionella kulturpartner som levererar högklassig service från början till slut.

Smidighet

Servicekvalité

Mångsidighet

Samarbete

Vi trivs överallt. Med vår flexibla och professionella inställning kan vi utföra föreställningar var som helst, utomhus eller inomhus, under alla årstider.

Glöm krångel med lokalbokningar och teknisk utrustning. Vi tar hand om allt, från ljud till ljus och scen, och eliminerar behovet av extra personal.

Vi är kända för vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter din plats, dina tidsramar och din publik, vilket garanterar en problemfri och skräddarsydd upplevelse varje gång.

Vi gör det tillsammans! Vi delar gärna med oss av vår expertis och hjälper till att planera ditt besök, så att varje evenemang blir en minnesvärd och framgångsrik upplevelse.

Kontakta oss idag för att ta din kulturella upplevelse till nästa nivå med Teater Carpa.

fotsteg png - kopia (2)_edited.png

Hedemora kommun

“Jag är så nöjd med den positiva kontakten med producent och skådespelare, allt går att lösa. Det är inte bara ord utan realitet. Fortsätt så! Det gör det väldigt roligt att vara arrangör, en verklig samverkan.”

Alingsås kommun

"En suverän interaktiv föreställning med en ensemble som verkligen fångar upp barnen och skapar riktig spänning och familjetrivsel”…sen vid sidan av scenen världens trevligaste människor, ni är mer än välkomna tillbaka när möjligheten finns!"

Växjö kommun

"Väldigt professionell teaterföreställning. Barnen älskade det!! Rekommenderar varmt till er alla som önskar ge barn en oförglömlig upplevelse. Tack Teater Carpa!! Hoppas vi ses igen!"

VANLIGA FÅGOR OCH SVAR

VÅRA SAMARBETEN

"Otrolig grupp människor och otrolig teater! Fångade barnen på deras nivå och lyckades få in flera tuffa ämnen utan att det kändes för uppenbart."

Lärare, Hudiksvall

"... det är oerhört enkelt att samarbete med Teater Carpa som är väldigt flexibla och anpassar sig helt efter de förutsättningar som finns på den aktuella spelplatsen. Vi rekommenderar verkligen Teater Carpa!"

Alvesta kommun, biblioteket

Visste du?

... att du kan boka preliminärt och avboka upp till 2 månader innan?

... att du kan dela på kostnaden med en annan arrangör? 

... vi kan nämligen spela på två olika platser inom samma kommun under en och samma dag. Bra va?

Har du andra funderingar? Kolla in våra vanligaste frågor och våra svar:

Tack, vi hörs snart!

Slå en signal eller släng iväg ett meddelande så hör vi av oss inom kort!

bottom of page